ראשי - 90 | ||
תל אביב - השלושה - 03 | ||
רמת גן - בני ברק - 87 | ||
פתח תקווה - סגולה - 06 | ||
ראשל"צ - לישנסקי - 39 | ||
רחובות - 85 | ||
אשדוד - 07 | ||
ירושלים - גבעת שאול - 02 | ||
ירושלים - תלפיות - 86 | ||
באר שבע - בית נועם - 08 | ||
מודיעין - 83 | ||
רעננה - 09 | ||
נתניה מתחם נצבא - 81 | ||
חדרה - מול החוף וילג' - 84 | ||
חיפה - עצמאות - 04 | ||
חיפה - חוצות המפרץ - 82 | ||
נוף הגליל (נצרת עילית) - 88 | ||
אשקלון - 93 | ||
קרית גת - 89 | ||
כרמיאל - 96 | ||
חולון - 95 | ||
הרצליה - לא פעיל - 979 | ||
תל אביב - דיזינגוף סנטר - 23 | ||
ירושלים - קינג ג'ורג' - 24 | ||
ראשל"צ - קניון רוטשילד - 26 | ||
באר שבע - גרנד קניון - 25 | ||
אילת - שדרות התמרים - 27 | ||
קרית אונו - גני תקווה - 28 | ||
פתח תקווה - מטלון - 29 | ||
אילת - פנינת אילת - 32 | ||
כפר סבא - 34 | ||
עפולה - 35 | ||
בת ים - 37 | ||
אילת - רד (מתחם RED) - 38 | ||
פתח תקווה - סניף מחסן ראשי - 690 | ||
אילת ביג - 61 | ||
חדרה מיקס - 62 | ||
רמלה עזריאלי - 63 | ||
ראש העין - 64 | ||
רמת גן - הבורסה - 65 | ||
סניף מלאי חיצוני - 19 | ||
תל אביב - קרליבך - 66 | ||
קרית אונו - 67 | ||
תל אביב - רמת אביב - 68 | ||
הרצליה - סוקולוב - 97 | ||
מחשבים ניידים | מחשבים נייחים | סמארטפונים | טאבלטים | מסכים | מדפסות ודיו | חומרה | מוצרי חשמל לבית | אוזניות | אחסון נתונים | מבצעים | ועוד...
משלוח חינם
אספקה לאזורי צפון/דרום: עד 10 ימי עסקים (בין גדרה לב"ש ובין חדרה לחיפה).
אזורים מרוחקים - דרומית לב"ש , צפונית לחיפה ומזרחית לעפולה - תוספת תשלום 250 ₪ ומועד אספקה יהיה עד 14 ימי עסקים. - ישירות למוביל
מעבר לקו ירוק /אילת והערבה, ים המלח, דרומית מבאר שבע ,גליל עליון ותחתון. רמת הגולן ,קריית שמונה . תוספת תשלום להובלה - 350 ₪ - ישירות למוביל
תוספת עלות לאספקה - קומה שנייה ומעלה ללא מעלית, תוספת של 50 ₪ לכל קומה.
המעלית צריכה להתאים למידות הגריל במידה ומזמינים גריל מורכב - באחריות הלקוח. במידה והמעלית איננה מתאימה לגודל הגריל המורכב, באחריות הלקוח להזמין מנוף ולתאם אותו מול האספקה.
עישון בשר הוא טרנד הולך ומתפתח בשנים האחרונות בארץ ובעולם – לבשר בתהליך העישון יש טעם שונה וארומטי, שהופך כל אוהב בשר אמיתי מכור לתהליך.
הבערה עצמה, המתרחשת בחלק התחתון ביותר של המעשנה, מפיקה עשן וחום – אלו, עולים אט אט אל הנתחים ששמת על גבי המדפים, מעשנים אותם טוב-טוב, בכדי שתהיה לך ארוחה דה-לוקס כשהתהליך יסתיים.
תהליך עישון בשר מתייחס לתהליך של צלייתו בטמפרטורות נמוכות יחסית.
לצד מעשנת פחמים או חשמל, מעשנת גז היא הטכניקה הפופולארית ביותר כיום –
היא קלה ונוחה לשימוש בשל 4 סיבות עיקריות:
• ניקוי – הניקוי הוא מאד קל ופשוט
• תחזוקה – אין צורך לטפל בה באופן קבוע, נשמרת לאורך שנים
• שימוש קל – ההצתה פשוטה מאד וקורת באופן מיידי, נגדיר את הטמפרטורה הרצויה ונמתין שהאוכל יהיה מוכן
• חום – הטמפרטורה בה נשמרת באופן יציב לכל אורך התהליך, והיא יכולה לשמש גם כתנור.
ועכשיו, קצת על מעשנת הגז של Broil King
הדגם מגיע עם דופן כפולה לבידוד איכותי ושמירת חום ״כמו צריך״, לאורך זמן
עוצמת המבער של הדגם: 15,200BTU
המעשנה מגיעה עם מדחום איכותי, ואף עם מגש לאיסוף הלכלוך –
היא מיוצרת בכוונה לשמור על כך שהשומן לא יגיע לתא הבעירה, ומשם יידלק או יישרף.
במקום, השומן מגיע למגש הספציפי, אותו ניתן לשלוף ולנקות בקלות.
בנוסף, מעשנת הגז מגיעה עם מגש עישון, הכולל מכסה מגש מים, לשמירה על הלחות
4 מדפי נירוסטה בעובי 5 מ״מ כל אחד, הניתנים לשליפה בקלות כמות יפה של 16 ווי תליה לכלים, בהם נשתמש במהלך הצלייה מתקן נוסף לצלעות, ואיך לא – מגש עבודה מתקפל.
בשורה התחתונה, למי מתאים?
למי שאוהב את הבשר שלו עם טעם עישון נהדר, ולא אכפת לו להשקיע כמה שעות טובות בהכנה.
** המעשנת מגיעה מפורקת. ניתן להוסיף 200 ₪ על מנת לקבל אותה מורכבת**
על המותג:
חברת BROIL KING הקנדית הינה חברה הקיימת משנת 1906 ומתמחה בתכנון, עיצוב ובניה של גרבלים בגדלים שונים ובאיכות גבוה.
תא הבעירה עשוי מיציקת אלומיניום בשילוב נירוסטה ומאפשר צליה נכונה ואיכותית של הבשר והנוסף מאפשר שמירת חום אחיד ואורך חיים ארוך.
למשטחי הצליה פטנט ייחודי של שתי אפשרויות צליה: קעור וקמור – מאפשר פיזור חום אופטימלי ויעיל.