| ראשי - 90 | ||
| תל אביב - השלושה - 03 | ||
| רמת גן - בני ברק - 87 | ||
| פתח תקווה - סגולה - 06 | ||
| ראשל"צ - לישנסקי - 39 | ||
| רחובות - 85 | ||
| אשדוד - 07 | ||
| ירושלים - גבעת שאול - 02 | ||
| ירושלים - תלפיות - 86 | ||
| באר שבע - בית נועם - 08 | ||
| מודיעין - 83 | ||
| רעננה - 09 | ||
| נתניה מתחם נצבא - 81 | ||
| חדרה - מול החוף וילג' - 84 | ||
| חיפה - עצמאות - 04 | ||
| חיפה - חוצות המפרץ - 82 | ||
| נוף הגליל (נצרת עילית) - 88 | ||
| אשקלון - 93 | ||
| קרית גת - 89 | ||
| כרמיאל - 96 | ||
| חולון - 95 | ||
| הרצליה - לא פעיל - 979 | ||
| תל אביב - דיזינגוף סנטר - 23 | ||
| ירושלים - קינג ג'ורג' - 24 | ||
| ראשל"צ - קניון רוטשילד - 26 | ||
| באר שבע - גרנד קניון - 25 | ||
| אילת - שדרות התמרים - 27 | ||
| קרית אונו - גני תקווה - 28 | ||
| פתח תקווה - מטלון - 29 | ||
| אילת - פנינת אילת - 32 | ||
| כפר סבא - 34 | ||
| עפולה - 35 | ||
| בת ים - 37 | ||
| אילת - רד (מתחם RED) - 38 | ||
| פתח תקווה - סניף מחסן ראשי - 690 | ||
| אילת ביג - 61 | ||
| חדרה מיקס - 62 | ||
| רמלה עזריאלי - 63 | ||
| ראש העין - 64 | ||
| רמת גן - הבורסה - 65 | ||
| סניף מלאי חיצוני - 19 | ||
| תל אביב - קרליבך - 66 | ||
| קרית אונו - 67 | ||
| תל אביב - רמת אביב - 68 | ||
| הרצליה - סוקולוב - 97 | ||
| אריאל - 69 | ||
| רמת השרון ביג פאשן גלילות - 71 | ||
| נשר - 72 | ||
| חיפה - מרכז חורב - 73 | ||
| אור יהודה - 74 | ||
| בית שמש - 75 | ||
| אילת - מיקה - 76 | ||
מחשבים ניידים | מחשבים נייחים | סמארטפונים | טאבלטים | מסכים | מדפסות ודיו | חומרה | מוצרי חשמל לבית | אוזניות | אחסון נתונים | מבצעים | ועוד...
לביצועי קירור שקטים במיוחד ברמה שלא הכרתם
אימפלר Progressive Bend, חומר Sterrox® LCP ומרווח קצה אולטרה-מדויק
לשימוש בתצורת Push-Pull או בהתקנה צד לצד

דגם NF-A12x25 G2 PWM Sx2-PP הוא סט הכולל שני מאווררי NF-A12x25 G2 PWM בגודל 120 מ״מ, אשר פועלים במהירויות מעט שונות. הבדל זה במהירות יכול להועיל במיוחד בתצורת Push-Pull, וכן במצבים שבהם שני מאווררים או יותר פועלים זה לצד זה, כגון בקירור מארזים או ברדיאטורים של מערכות קירור מים בגודל 240 מ״מ ו-360 מ״מ.
כאשר שני מאווררים פועלים כמעט באותה מהירות קבועה בתצורת Push-Pull, או במידה מסוימת גם כאשר הם מותקנים זה לצד זה, האינטראקציה האקוסטית ביניהם עלולה ליצור תופעות הרמוניות לא רצויות כמו תדרי פעימה (Beat Frequencies). תופעות אלו יכולות להישמע כרעידות לסירוגין או כזמזום מחזורי הנגרמים כתוצאה מהתאבכות בין המאווררים. לכן, שני המאווררים הכלולים בסט Sx2-PP מכוונים למהירויות שונות במעט (± כ-50 סל״ד) כדי למנוע תופעות כאלה.
אם אתם מפעילים יותר משני מאווררים זה לצד זה, תוכלו לשלב מספר סטים מסוג Sx2-PP, או להוסיף מאוורר NF-A12x25 G2 PWM יחיד ולהפחית את מהירותו לרמה של דגם PPA (כ-1750 סל״ד) באמצעות שליטת PWM. כך תוכלו להבטיח שמאווררים סמוכים לעולם לא יפעלו באותה מהירות.









ה-NF-A12x25 G2 כולל אימפלר ייחודי מסוג Progressive-Bend עם תעלות האצת זרימה וכנפונים. תשעת הלהבים שלו מוטים לאחור סמוך לציר ומתעגלים בהדרגה קדימה ככל שמתרחקים מהמרכז. בשילוב עם מרכז ה-Centrifugal Turbulator, עיצוב זה מסייע להזרים יותר אוויר לאזורי הלהב החיצוניים שבהם היעילות גבוהה יותר, ומבטיח הרמה מקסימלית ועומס אחיד כמעט לאורך כל הלהב.

ה-NF-A12x25 G2 מצויד בדור השני והמשופר של מיסב ה-SSO הידוע והאמין של Noctua. ב-SSO2 המגנט האחורי ממוקם קרוב יותר לציר, מה שמעניק יציבות, דיוק ועמידות גבוהים אף יותר.

ה-NF-A12x25 G2 מציע מרווח קצה זעיר במיוחד (המרחק בין קצות הלהבים למסגרת) של 0.5 מ״מ בלבד. תכנון מתקדם זה מאפשר למאוורר לעבוד ביעילות גבוהה יותר מול לחץ נגדי – למשל על גופי קירור או רדיאטורים – על ידי הפחתת דליפת האוויר דרך המרווח בין האימפלר למסגרת.

סט Sx2-PP כולל שני מאווררי NF-A12x25 G2 PWM עם הבדל מהירות של כ-±50 סל״ד, שנועד למנוע תופעות אקוסטיות לא רצויות הנגרמות מאינטראקציה בין מאווררים. לכן הוא הבחירה האידאלית עבור תצורות Push-Pull, וכן למצבים שבהם שני מאווררים או יותר פועלים זה לצד זה – למשל על רדיאטורים בגודל 240 או 360 מ״מ או במערכות קירור מארזים סטנדרטיות.
האחריות כפופה לאמור בתעודת האחריות ולתנאי היבואן. למוצרים אשר להם מעל שנה אחריות, מעבר לשנת האחריות הראשונה, האחריות מוגבלת וכפופה לאמור בתעודת האחריות ולתנאי היבואן
הנתונים נלקחים מאתר היצרן ו/או מנתוני היבואן ו/או מפרסומם ועל אחריותם. הנתונים בכפוף להגדרות, שיטות ותנאי הבדיקה של היצרן ו/או היבואן לרבות גודל/נפח, נתונים טכניים וכד'
2 מאווררים למארז 12 ס''מ Noctua NF-A12x25 G2 PWM – צבע חום
235 ₪
מחיר כולל שידרוגים ותוספות:






